Cañada de la Encina Tempranillo-Syrah-Cabernet Sauvignon
Prachtige rode biologische wijn met rijp fruit van kersen en bramen. De wijn heeft tevens iets kruidigheid, aardbei en een volle rijke afdronk die vol en evenwichtig is. Juist de combinatie van de Tempranillo, Syrah en Cabernet Sauvignon zorgen ervoor dat de wijn complexer is en meer biedt dan wanneer deze wijn van 100% Tempranillo zou zijn gemaakt. De syrah voegt stevigheid en iets kruidigheid toe en de cabernet voegt donker kersen en casis fruit toe. Al met al een prachtige rode Spaanse wijn.
Gebied: Vino de La Tierra de Castilla, Spanje, 13,5%
Jaar | 2018 |
---|---|
Wijnland | Spanje |
Wijnstreek | Valencia |
Wijnsoort | Rood |
Druivenras | Cabernet Sauvignon Syrah Tempranillo |
Inhoud | 75,0 cl |
Alcoholpercentage | 13,5 % |
Serveertemperatuur | 18 °C |
Kleur | diep geconcentreerd en intens rood |
Geur | stevig bramen fruit, kers, cassis en iets vanille |
Smaak | Vol en rijk met stevige maar zachte tannines. lange afdronk |
Prachtige rode wijn met rijp fruit van kersen en bramen. De wijn heeft tevens iets kruidigheid, aardbei en een volle rijke afdronk die vol en evenwichtig is. Juist de combinatie van de Tempranillo, Syrah en Cabernet Sauvignon zorgen ervoor dat de wijn complexer is en meer biedt dan wanneer deze wijn van 100% Tempranillo zou zijn gemaakt. De syrah voegt stevigheid en iets kruidigheid toe en de cabernet voegt donker kersen en cassis fruit toe. Al met al een prachtige rode Spaanse wijn.
Gebied: Vino de La Tierra de Castilla, Spanje, 13,5%