Torres Natureo Muscat Alcoholvrij

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Een mooie alcoholvrije wijn van het gerenommeerde huis Torres uit Spanje. Deze alcoholvrije wijnen zijn 'gedealcoholiseerd'. Een proces waarmee de alchol verwijderd wordt maar waarmee de mineralen en anti-oxidanten behouden zijn. Ook de smaak is nog heerlijk. Het enige verschil is dat de wijn door het gebrek aan alcohol wel minder structuur heeft.

Deze wijn is gemaakt van de moscatel druif die nog steeds duidelijk herkenbaar terug komt in de geur en smaak. Dit is een zeer aromatische alcoholvrije wijn en heeft in de neus prachtige geuren van perzik, vlierbloesem en wat citrusfruit. Het is een milddroge wijn en hij heeft een heerlijke verfrissende smaak van groene appels.

8.25
Meer informatie
Jaar 2022
Wijnhuis Torres
Wijnland Spanje
Wijnstreek Penedès
Wijnsoort Wit
Druivenras Muscat
Wijn-spijs Aperitief Vis
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 0.0%
Serveertemperatuur 8-10 °C
Geur Perzik, vlierbloesem en citrusfruit.
Smaak Groene appels.

Het wijnhuis Torres is een van de grootste wijnproducenten van Spanje. Het is een echt familiebedrijf en is momenteel in handen van de vijfde generatie. Voor velen is Torres een pionier, voornamelijk omdat het bedrijf veel Franse druivensoorten introduceert in Spanje. De familie Torres komt oorspronkelijk uit Catalunya en heeft daar nog behoorlijk wat wijngaarden in bezit. Vooral in Priorat en Penedès. Tegenwoordig breidt de familie vooral uit met wijngaarden in de Rioja, Ribera del Duero en de Rueda. Maar ook in Californië (Marimar Estate) en in Chili is de familie tegenwoordig te vinden. De wijnen van Torres staan altijd voor kwaliteit en betaalbaarheid. Beroemde wijnen van dit huis zijn de witte Viña Sol en de rode Sangre de Toro. Ook bij ons te koop!

Schrijf een beoordeling