Graham's Blend N° 5 White Port

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Waardering:
100% of 100
Graham's Blend Nº5 vertegenwoordigt een frisse en hypermoderne benadering van Witte Port. Het is de allereerste Witte Port die speciaal is gemaakt om te mixen. Lichter, scherper en frisser dan elke andere Witte Port op de markt. Blend Nº5 bestaat voornamelijk uit twee Portugese druivenrassen, de frisse Malvasia Fina en de aromatische Moscatel Galego. Deze geven de blend een fruitig smaakprofiel in de mond met de perfecte balans van droogheid die voortreffelijk combineert met tonic. TIP! 50 ml Graham’s Blend Nº5, aangevuld met je favoriete tonic, veel ijs en garneer het geheel dan met limoen en munt.
23.95
Meer informatie
Wijnhuis Graham's Port
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Wijnsoort Port
Druivenras Malvasia Moscatel Galego
Classificatie Vinhos do Porto
Inhoud 0.75l
Alcoholpercentage 19%
Serveertemperatuur Drink de Graham Blend óf ijskoud uit de koeling of maak een mooie mix met ijs, mint & tonic!
Het hete droge microklimaat langs de Douro, gecombineerd met de unieke schist bodem, levert de perfect omstandigheden voor de White Port van Graham's. De druiven zijn handgeplukt en afkomstig van 2 druivenrassen: Malvasia Fina & Moscatel Galego. Vervolgens worden deze geperst en begint tijdens de fermentatie de natuurlijke gist. Zodra het gewenste suikerniveau is bereikt wordt brandewijn (77% ABV) van een neutrale druif toegevoegd. Dit brengt de ABV tot 19% - waarna de fermentatie gestopt wordt. Botteling vindt vervolgens plaats nadat de wijn drie maanden heeft gerust. Zodoende is de wijn zo jong en fris mogelijk! Graham's Blend Nº5 vertegenwoordigt een frisse en hypermoderne benadering van Witte Port. Het is de allereerste Witte Port die speciaal is gemaakt om te mixen. Lichter, scherper en frisser dan elke andere Witte Port op de markt. Blend Nº5 bestaat voornamelijk uit twee Portugese druivenrassen, de frisse Malvasia Fina en de aromatische Moscatel Galego. Deze geven de blend een fruitig smaakprofiel in de mond met de perfecte balans van droogheid die voortreffelijk combineert met tonic. TIP! 50 ml Graham’s Blend Nº5, aangevuld met je favoriete tonic, veel ijs en garneer het geheel dan met limoen en munt.
Schrijf een beoordeling