Hans Greyl Sauvignon Blanc Marlborough

Beschikbaarheid: Op voorraad

De Hans Greyl Sauvignon blanc is een heerlijk frisse wijn uit Marlborough Nieuw Zeeland. De wijn is afkomstig van het noordelijke deel van het zuidelijke eiland. In de neus is het een heerlijke geurige wijn met tonen van kruisbes, citrus en die zo kenmerkende Nieuw Zeeland sauvignon geur. De smaak is knisperend fris met appel, citrus, perzik en abrikoos. De Hans Greyl sauvignon blanc past uitstekend bij salades, geitenkaas gerechten en bijvoorbeeld als aperitief.

#Bronzen Medaille van Wijngekken! 


Normale prijs 10.95 Speciale prijs 8.45 23% korting
Aanbieding

Meer informatie
Jaar 2022
Wijnhuis Hans Greyl
Wijnland Nieuw-Zeeland
Wijnstreek Marlborough
Wijnsoort Wit
Druivenras Sauvignon Blanc
Wijn-spijs Salades Vis
Classificatie Marlborough
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 12,0 %
Serveertemperatuur 10°C
Kleur Licht bleek geel met groene reflecties
Geur Stuivend, typisch Nieuw Zeelands met rijp exotisch fruit
Smaak Fruitig, knisperend fris met limoen, citrus, kruisbes en perzik

Deze Hans Greyl Sauvignon blanc is afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Marlborough om precies te zijn. Marlborough is het bekendste Nieuw Zeelandse kwaliteits wijngebied De druiven komen van een bodem met veel steen en klei en worden na het plukken, geperst, waarna ze gefermenteerd worden onder gecontroleerd temperatuur.

De Hans Greyl Sauvignon blanc is een heerlijk frisse wijn uit Marlborough Nieuw Zeeland. De wijn is afkomstig van het Noordelijke deel van het Zuidelijke eiland .de wijn is heerlijk geurig met kruisbes, citrus en die zo kenmerkende Nieuw Zeeland sauvignon geur. De smaak is knisperend fris met appel, citrus, perzik en abrikoos. de Hans Greyl sauvignon blanc past uitstekend bij salades, geitenkaas gerechten en bijvoorbeeld als aperitief.

 

#Bronzen Medaille van Wijngekken 2020! 

 

Eindoordeel Wijngekken over deze Sauvignon Blanc uit Marlborough van Hans Greyl:

 

Sauvignon Blanc uit Marlborough is een verhaal apart. Je kunt deze wijnen niet vergelijken met Sauvignon Blanc wijnen uit andere districten of landen. Deze Sauvignon Blanc van Greyl is stuivend met frisse citrus tonen en complexiteit. Daarnaast heb je veel rijp steenfruit en dat maakt deze wijnen dan ook zo mooi / 2,2

 

Dus geef ik deze Sauvignon Blanc uit Marlborough van Greyl een totaal van 15,2 punten en een Bronzen WijnGekkenMedaille

 

Schrijf een beoordeling
Wellicht ook iets voor u? Probeer ook eens deze wijnen