Pazo Barrantes Albarino

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Deze Pazo Barrantes Albariño uit Rias Baixas heeft aroma's van rijpe gele pruimen en mispel (uit de rozen familie) in de neus. Subtiele tonen van bergamot en verbena, ondersteund door balsamico op de achtergrond. Levendige smaak, goed uitgebalanceerd, fris en met een mooie textuur. Tenslotte een lange en prachtige afdronk.

De druiven die worden gebruikt voor de Pazo Barrantes Albariño zijn afkomstig van het landgoed Pazo de Barrantes, bestaande uit 12 hectare verdeeld over 8 verschillende percelen en gelegen rond de wijnmakerij in de Salnés-vallei, het hart van Rías Baixas. De bodem van het landgoed is granietachtig, met zand aan de oppervlakte en de gemiddelde leeftijd van de wijngaard is 40 jaar. Dit domein is onderdeel van het befaamde Marques de Murrieta uit Rioja!

45.95
Meer informatie
Jaar 2021
Wijnhuis Marques de Murrieta
Wijnland Spanje
Wijnstreek Rias Baixas
Wijnsoort Wit
Druivenras Albariño
Wijn-spijs Aperitief Salades Schelp- en schaaldieren Tapas Wit vlees Oosterse keuken
Classificatie DO Rias Baixas
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12,5%
Serveertemperatuur 10 Graden
Kleur Licht bleek geel
Geur verfijnde, elegant, ziltig
Smaak Fris droog, ,mooie rijpe zurenm, exotisch

Deze Albariño uit Rias Baixas heeft aroma's van rijpe gele pruimen en mispel (uit de rozen familie) in de neus. Subtiele tonen van bergamot en verbena, ondersteund door balsamico op de achtergrond. Levendige smaak, goed uitgebalanceerd, fris en met een mooie textuur. Tenslotte een lange en prachtige afdronk.

Schrijf een beoordeling