Prats & Symington Post Scriptum de Chryseia

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

De Prats & symington Post Scriptum de Chryseia is een partner van de Chryseia wijn. De wijn is krachtig en vol met tonen van bramen, kersen, bessen, pruimen, cacao bonen, koffie en lichte kruiden. Geconcentreerd fruit met een uitzonderlijke balans en elegantie. Een wijn die meteen op dronk is, maar heeft zeker de potentie om te rijpen in de fles. Een uitstekende begeleider bij stevige vleesgerechten als ossenhaas, chateaubriand en cote du boeuf. Maar ook bij stevige, rijpe kazen

95 Punten Wine Spectator.

95 punten Robert Parker.

Deze wijn scoort een 9.5 in De Grote Hamersma.

23.50

Meer informatie
Jaar 2021
Wijnhuis Prats & Symington
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Wijnsoort Rood
Druivenras Touriga Franca Touriga Nacional
Wijn-spijs Vlees
Inhoud 75,0 cl
Alcoholpercentage 13,5 %
Serveertemperatuur 18-20 °C
Kleur Intens donker rood
Geur kersen, zachte geur rijpe tonen iets aarbei met lichte kruidigheid
Smaak Vol en fruitig met iets van zoethout, rijpe tannines, mooie structuur en lange nasmaak.

De druiven voor de Prats & symington Post Scriptum de Chryseia worden met de hand gesorteerd voordat ze ontsteelt worden. Hierna worden ze voorzichtig gekneusd voordat de fermentatie plaatsvindt waar ze worden geënt met een speciaal selecteerde gist en gefermenteerd op 25 °C. Tijdens de gisting worden de wijnen voorzichtig geweekt zodat de wijn eerder gedronken kan worden met de mogelijkheid om verder te rijpen in de fles. Rijping: 12 maanden in 400L Franse eikenhouten vaten.

De Prats & symington Post Scriptum de Chryseia is een partner van de Chryseia wijn. De wijn is krachtig en vol met tonen van bramen, kersen, bessen, pruimen, cacao bonen, koffie en lichte kruiden. Geconcentreerd fruit met een uitzonderlijke balans en elegantie. Een wijn die meteen op dronk is, maar heeft zeker de potentie om te rijpen in de fles. Een uitstekende begeleider bij stevige vleesgerechten als ossenhaas, chateaubriand en cote du boeuf. Maar ook bij stevige, rijpe kazen

Schrijf een beoordeling