Noval Fine Ruby Port

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Deze Quinta do Noval Fine Ruby Port is diep robijnrood gekleurd, in de neus vinden we veel primair fruit van de druiven en in de mond proeven we rozijnen, zwarte bosvruchten en een vleugje zuidvruchten. Een elegante, lobbige port met krachtige fruitsmaken en nuances van zoethout, cacao en vanille. Een heerlijk lange afdronk.

13.95
Meer informatie
Wijnhuis Quinta do Noval
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Wijnsoort Port
Wijn-spijs Aperitief
Classificatie DO Douro
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 19.5%
Serveertemperatuur 16-18 °C
Kleur Robijn rood
Geur Primair fruit.
Smaak Rozijnen, zwarte bosvruchten en een vleugje zuidvruchten.

Quinta do Noval is gesitueerd in de Douro Valley in Noord-Portugal. Het betreft een van de laatste ongerepte plekken in de natuur van Europa.

De wijngaard die de druiven voor de port levert, is gelegen op steile hellingen in de nabijheid van de rivier de Douro en haar zijrivieren. Quinta do Noval produceert reeds sinds 1715 port van uitstekende kwaliteit in dit gebied.

Een veelgehoorde mening over Port is dat het vooral zoet en zwaar is, maar de portwijnen van Quinta do Noval zijn perfect in balans. Bij Quinta do Noval weten ze als geen ander hoe ze een uitstekende port kunnen maken. Alle druivenrassen die gebruikt worden voor de productie komen van de eigen wijngaarden.

Schrijf een beoordeling