Gepersonaliseerde geschenken voor elke gelegenheid

Geschenken voor elke gelegenheid!

Mooi gepersonaliseerd verpakt?

Dat kan! Wij bieden het gehele jaar door talloze opties om uw (relatie-)geschenk mooi te verpakken, met of zonder uw eigen bedrijfslogo of gepersonaliseerde tekst. Ook achtergrondinformatie over de wijn, het wijnhuis en wijn-spijs opties kunnen wij voor u toevoegen. Wij adviseren u graag!

Typisch Zwolle!

Bent u op zoek naar een echt Zwols cadeau? Bekijk dan onze uitgebreide collectie aan Zwolse geschenken! Wilt u het net een beetje anders, of er iets aan toevoegen? Ook dat kan! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Ook alles voor de kerst!

Voor ieder wat wils! Wij helpen u bij het samenstellen van het perfecte kerstgeschenk. Of pak uit met een heuze kerstfair waar iedereen zelf een kerstpakket kan samenstellen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wijn met unieke lekkernij!

Echt iets bijzonder lekkers bij een wijn? Schuttelaar Wijnen & Geschenken heeft samen met lokale slagerij Jager&Boer en Bonbonnerie Borrel de heerlijkste lekkerijen laten maken van bij onze topwijnen!

Champagne & Bubbels

Ontdek onze uitgebreide collectie Champagne geschenken! Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon iemand wilt verrassen, onze selectie biedt de perfecte keuze. Wilt u een persoonlijk tintje toevoegen of specifieke wensen bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Maak uw momenten sprankelend met onze Champagne geschenken!