Rosé wijnen

Rosé wijn kopen? Bestel online onze kwaliteitswijnen

Er wordt de laatste jaren steeds meer wijn gedronken. Veel mensen ontdekken hoe lekker een glas wijn kan zijn, bij het eten, de borrel, of in de zomer op een terras of het strand. Vroeger waren vooral rode en witte wijn populair, maar rosé wijn wint terrein! Vooral in de zomer willen mensen graag rosé wijn kopen en drinken.

63 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Aanbieding
  9.95
  Vanaf 8.33 p. fles v.a. 6 flessen
 2. Aanbieding
  Normale prijs 59.70 Speciale prijs 50.00 16% korting
 3. Aanbieding
  Normale prijs 15.95 Speciale prijs 13.95 13% korting
 4. Aanbieding
  Nieuwe Hamersma Topper!
  Normale prijs 9.95 Speciale prijs 7.45 25% korting
 5. Aanbieding
  Normale prijs 6.95 Speciale prijs 5.95 14% korting
 6. Aanbieding
  Waardering: 5.0
  100%
  Normale prijs 10.95 Speciale prijs 8.99 18% korting
 7. Aanbieding
  Normale prijs 29.95 Speciale prijs 26.95 10% korting
 8. Aanbieding
  Normale prijs 5.49 Speciale prijs 4.45 19% korting
 9. Aanbieding
  Nieuwe Hamersma Topper!
  Normale prijs 16.95 Speciale prijs 13.95 18% korting
 10. Aanbevolen
  door onze
  Vinoloog!
  82.70

63 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Online rosé wijn kopen

Rosé is een wijn die meer bij warm weer wordt gedronken dan in de winter. Hoewel er ook winterse gerechten zijn waarbij rosé heerlijk smaakt, zie je het toch meer in de zomer op de terrassen in de stad. Ook op het strand en in de strandtenten is rosé erg populair geworden. Wanneer de eerste zonnestralen doorbreken merk je dat veel mensen graag rosé wijn kopen. 

Rosé en eten

Op de terrassen is de wat fruitigere en zoetere rosé heerlijk. Maar vergis je niet, ook nu terwijl het buiten nog koud is zijn er rosé wijnen te koop die prima passen bij de gerechten die je nu wilt eten. De Zuid-franse rosé wijnen zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Ze zijn vaak te herkennen aan hun wat lichtere kleur. Wat smaak betreft zijn ze kruidiger dan de zomerse rosé wijnen, die ook wel "snoepjesrosé" genoemd worden. Als je twijfelt, klik dan op de diverse soorten rosé wijnen die wij in ons assortiment hebben. Hier staat de uitleg bij wat de eigenschappen zijn van deze betreffende rosé wijn. Maar het is natuurlijk ook leuk om zelf meer over wijn te leren, dan kun je in ons assortiment de rosé wijn kopen van jouw voorkeur!

Rosé proeven

Om snel meer kennis over rosé op te bouwen kun je bijvoorbeeld bijhouden hoe een bepaalde rosé je bevallen is. Noteer bij welk gerecht je de rosé zou schenken, en of hij je geschikt lijkt voor op een zomerse avond. Het is leuk om vervolgens uit te proberen of dit klopt. Zo zul je binnen korte tijd je vrienden verbazen en hen bij elke gelegenheid een mooi glas rosé voorzetten.