Voorjaarsproeverij 2024

Er staan meer dan 80 wijnen uit alle werelddelen voor u open!

Ontdek uw favoriete wijnen tijdens onze uitgebreide voorjaarsproeverij. U kunt wijnen proeven en bestellen in alle prijssegmenten, exclusief voor u tijdens deze dagen met extra hoge kortingen. Zoals u van ons gewend bent is de proeverij voor u als vaste klant volledig gratis! 

Special Guest Weingut Zahringer

Onze special guest is deze keer Weingut Zahringer van het Baden-gebied in Zuidwest-Duitsland. Met trots voortgezet door de zesde generatie, Fabian Zähringer, is het wijnhuis synoniem geworden voor biologische en zelfs biodynamische wijnproductie, altijd vooroplopend in de wijnindustrie. 

Deze voorjaarsproeverij is weer in samenwerking met Jager&Boer.nl, de Zwolse Stadsslager! Heerlijke wijn-spijscombinaties met producten zoals fijne droge worsten en kaasjes uit de regio staan voor u klaar om te proeven. De producten van Jager&Boer.nl komen direct van de boeren en jagers en uit de buurt, duurzaam, biologisch en (h)eerlijk! 

 

Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 6 april of zondag 7 april tussen 13.00 en 17.00 uur op onze locatie aan de Curieweg 1, 8013 RA Zwolle.

Vult u hiervoor a.u.b. onderstaand formulier in. Deelname aan de proeverij is kosteloos, aanmelden is verplicht.

Na aanmelding ontvangt u een automatische bevestiging van ontvangst. We zullen daarna uw aanmelding goedkeuren en definitief maken. Het is mogelijk dat een datum al vol zit. In dit geval zullen wij contact met u opnemen.