Hans Greyl Sauvignon blanc Western cape

Beschikbaarheid: Op voorraad
i

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te leveren. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bestelling vertraagd is.

Deze Zuid Afrikaanse Hans Greyl Sauvignon blanc is expresssief en mooi fruitig van smaak. Mooi evenwicht van citrus en rijpe fruittonen. Sappig van karakter met in de afdronk wat limoen en appel.

Hans Greyl Sauvignon uit Zuid Afrika is afkomstig van de Western cape en is een perfecte aperitief wijn maar past tevens goed bij salades, kipgerechten, pasta, en diverse vissoorten.

De Hans Greyl Sauvignon wijnen staat bekend om hun frisheid en stuivende karakter. De geur van limoen en tropische fruitonen komen je direct tegemoet. De Hans Greyl Sauvignon blanc uit de Western Cape in Zuid Afrika is een allemansvriend en past zich tevens makkelijk aan bij een diversiteit aan gerechten.

7.95
Meer informatie
Jaar 2021
Wijnhuis Hans Greyl
Wijnland Zuid-Afrika
Wijnstreek Western Cape
Wijnsoort Wit
Druivenras Sauvignon Blanc
Classificatie WO Western Cape
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12,5%
Serveertemperatuur 9-11 Graden
Kleur Licht bleek geel
Geur Stuivend, fris droog, fruitig citrus, limoen, grassige nuances
Smaak Fris en zeer fruitig, limoen, appel, tropisch fruit, expressief

Deze Zuid Afrikaanse Hans Greyl Sauvignon blanc is expesssief en mooi fruitig van smaak. Mooi evenwocht van citrus en rijpe fruittonen. Sappig van karakter met in de afdronk wat limoen en appel.

Hans Greyl Sauvignon uit Zuid Afrika is een perfecte aperitief wijn maar past tevens goed bij salades, kipgerechten, pasta, en diverse vissoorten

Schrijf een beoordeling